Henriette Jæger (17) har herjet både nasjonalt og internasjonalt i friidrett den siste tiden, og det ville vi som hovedsponsor markere med et hyggelig bidrag denne uken.

 

Den unge Aremark-jenta har virkelig markert seg i friidretts-Norge i år. Spesielt da hun i midten av september slo verdensrekorden i sjukamp i U18-klassen. Jæger står nå fram som et av de største friidrettstalentene i landet.

 

Marker Sparebank har i lang tid vært supertalentets hovedsponsor og administrerende banksjef Rune Iversen kunne ikke la de fantastiske prestasjonene gå ubemerket hen. Han tok turen til idrettshallen i Aaremark og ga Henriette Jæger et godt bidrag til videre satsing.

 

- Det står respekt av det hun har gjort. Vi ønsket selvfølgelig ikke at dette skulle passere uten at vi gjorde litt ekstra stas på henne. Derfor møtte vi opp og overrasket henne, sa han med et smil etter overleveringen.

 

Hyggelig reaksjon

 

Henriette Jæger ble overrasket over gavesjekken og la ikke skjul på hva midlene skal brukes til.


- Dette var veldig uforventet, men veldig gøy. Disse pengene skal brukes i idretten og på videre satsing, fortalte ungjenta.

 

- Marker Sparebank er viktig for meg, for idretten krever penger. Støtten jeg får gjør at jeg kan satse videre og bruke mer tid på friidrett, tilføyet hun.

 

Banksjefen ble utfordret

 

Det som derimot ikke var en del av planen, var Henriettes egen utfordring. Siden Marker Sparebank sin banksjef var på plass, ble han utfordret til å være med på treningsøkten. Det ble noen artige minutter hvor Iversen virkelig fikk kjenne det på kroppen.

 

- Det var skikkelig tøft, men jeg fikk noen gode tips. De skal jeg ta med meg hjem til mine treningskamerater, smilte han, før Jæger la til:

 

- Det var veldig gøy å trene sammen med ham. Han var overraskende sprek, avrundet hun.

 

De begge har planer om å delta i konkurranser fremover, men på litt ulike nivåer. Mens Rune Iversen skal kjempe om å slå egne rekorder, skal Henriette ut i verden og kjempe om titler. Kanskje en gang oppnår hun også sin store drøm - nemlig OL-deltakelse.

 

Vi i Marker Sparebank har stor tro på Henriette og ønsker henne lykke til videre!

 

Her kan du se hvordan det egentlig er å trene med et av landets største friidrettstalenter.