Det finnes mange grunner til at du bør bruke kredittkort når du handler, både på reise og ellers. Her er fem gode grunner til at du bør bruke kredittkort i sommer:

1) Bo fint – og billig

Har du oppdaget portalen eikahoteller.no? Her får du tilgang til over fem millioner hotelltilbud fra tusenvis av nettsteder og reservasjonssystemer. Og best av alt, Eika garanterer at du får lavest mulig pris. Da er det vel ingen grunn til ikke å betale ditt neste hotellopphold med et kredittkort fra Eika?

Finn Eika Hoteller

2) Flere fordeler når du handler

Gjennom fordelsprogrammene knyttet til kredittkortene, får du bonus og rabatter. Ved siden av portalen eikahoteller.no, har Eika også portalen eikaleiebil.no. Her garanterer Eika lavest pris på leiebil, i tillegg til at du får 10 prosent rabatt dersom du betaler med et Eika kredittkort.

Og som om ikke det var nok, har Eika avtale med en rekke restauranter og butikker. Utvalget oppdateres stadig, så husk å titte innom i ny og ne.

Her kan du lese mer om fordelsprogrammet

Bestill kredittkort 

Finn Eika Leiebil

3) Du har full kontroll på pengene dine

Visste du at hoteller og leiebilselskaper ofte reserverer større summer i kortet ditt enn den avtalte prisen du skal betale? Bruker du et vanlig bankkort, kan det føre til at du plutselig har mindre penger å rutte med enn du hadde planlagt. Det er derfor ekstra lurt å ha som hovedregel å alltid bruke et kredittkort for slike formål, så har du alle pengene dine tilgjengelig til enhver tid.

LES OGSÅ: 8 gode grunner til at utenlandsturen bør skje på kreditt

4) Du er forsikret mot ID-tyveri

Ifølge ferske tall fra Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), har så mange som 150.000 nordmenn opplevd at noen har brukt deres identitet til å begå straffbare handlinger, blant annet ID-tyveri. Med et kredittkort fra Eika er du forsikret mot dette dersom du blir utsatt for svindel. Det forutsetter at kredittkortet har vært brukt de siste 45 dagene.

LES OGSÅ: Ta vare på identiteten din

5) Du får reise- og avbestillingsforsikring

Visste du at dersom du betaler minst halvparten av reisens transportkostnader med kredittkort, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Forsikringen gjelder både sykdom og tyveri av verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreise.

Sjekk våre kredittkort – hvilket passer for deg?