Kevin Kinn (33) liker å bruke tiden sin på det han synes er gøy, og at bank, lån og forsikringer fungerer så enkelt som mulig. - Jeg har "full pakke" i Marker Sparebank. Det er så enkelt!

 

Det forteller 33-åringen, som nettopp har flyttet inn i sin første egeneide bolig i Son i Viken. Nå er de fleste møblene på plass og Kinn kan endelig begynne å nyte tilværelsen som boligeier.

 

- Det er så deilig å ha flyttet inn. Nå nyter jeg det bare, forteller han med et bredt smil.

 

Rask prosess

 

Kevin Kinn har hatt en effektiv dialog med sin kunderådgiver i Moss, og fikk skreddersydd et tilbud som passet ham perfekt.

 

- Jeg har bare god erfaring med Marker Sparebank. Å ha alt på samme sted, slik at det blir så enkelt som mulig, er slik jeg liker det. I tillegg har jeg bare hatt kontakt med én person i banken hele veien - helt suverent. Min kunderådgiver er virkelig imøtekommende. Jeg anbefaler andre i min situasjon til å ta kontakt med denne banken, skryter Kevin Kinn.

Mulighetene

 

Marker Sparebank er en selvstendig sparebank med sterke forbindelser og dype røtter i lokalsamfunnet. For oss er det viktig å være personlige og du kan ta kontakt med rådgiveren i området du holder til. Dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan tilby, er det bare å ta kontakt med oss.