Etter 1,5 år med bygging, har tømreren Lars-Kristian Haglund endelig flyttet inn i sin nye bolig i Degernes.

31-åringen har brukt lokalbanken i over 15 år og for Lars-Kristian har det vært viktig med gode løsninger uten for mange personer å forholde seg til - spesielt da han fant ut at han skulle ta fatt på et stort boligprosjekt. Da måtte alt være på stell og gå effektivt for seg. Byggelån måtte på plass og frister måtte overholdes. Han var aldri i tvil om hvem han ville bruke. 

Anbefaler å bruke lokalbanken
– Det var naturlig å velge Marker Sparebank. Det å ha én kontaktperson gjør det tryggere og enklere. Jeg kan ringe hver gang det er behov. Jeg har også forsikringer hos dem, for jeg synes det er praktisk å ha alt på samme sted. I tillegg har de alltid hatt gode betingelser. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler lokalbanken, sier han, og titter rundt i den nye boligen på cirka 270 kvm.

Drømmehuset
Underetasjen hans skal brukes til utleie, mens han selv skal disponere hoved- og 2.-etasjen. Det er med andre ord god plass.

– Ja, det hadde vært dumt å bygge for lite da jeg først satte i gang. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og prosessen har gått veldig bra. Bedre enn jeg trodde det skulle gå, sier han med et smil.

– Det er riktig nok noen småting som gjenstår, men det er ikke mye, avrunder 31-åringen, som har funnet seg gått til rette i drømmehuset i Degernes.

Vi gratulerer så mye og setter pris på å få være en god støttespiller - akkurat slik en lokalbank skal være!