Vi ønsker velkommen eiendomsmeglerne Anita Heer og Trine Merete Krog fra Aktiv Mysen og Rakkestad som nå flytter inn i Marker Sparebanks lokaler i Rakkestad.

Lokalkjennskap viktig
- Her vil det alltid være betjent slik at folk kan droppe innom for en boligprat når som helst. I Aktiv er vi opptatt av å være der kunden er. Alle boligmarkeder er lokale, og derfor er lokalkjennskap og tilstedeværelse helt nødvendig for å bistå kundene best mulig, sier Anita som skal lede kontoret.

Dermed vil kundene nå få gode råd både i forbindelse med kjøp og salg av bolig samt økonomisk veiledning under samme tak.

God omsorg for kundene
Filialleder Steinar Jacobsen er svært godt fornøyd med samlokaliseringen. - Kombinasjonen av en sterk lokalbank som er tett på kundene og eiendomsmegling med lokal kjennskap vil gi et unikt og attraktivt tilbud i Rakkestad. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, og det skal være vårt konkurransefortrinn. Vi er opptatt av god omsorg for kunden - og det er også Aktiv og Anita og Trine, så her passer vi som hånd i hanske, sier Steinar.